14. jul, 2021

Inbetween daysUppe tidigt det är varmt och kvalmigt haft svårt att sova. Men jag känner mig faktiskt bra lyssnar på The Cure Inbetween days riktigt bra. Musik är något av det bästa jag vet det hjälper mig verkligen i alla lägen helt klart.

Jag håller på att läsa klart en roman Livlina av Happy jankell riktigt bra debut får jag medge. Senare idag ska jag till biblioteket och hämta  2 nya romaner att sätta tänderna i. Och att läsa är en sak som jag alltid finner tröst i en slags flykt att berusa sig i att läsa undrbart. 

Snart ska jag börja min 3 veckors semester och ja det blir en ovanlig sådan helt utan planer nästan. Pandemin har verkligen förändrat saker och ting. Jag hoppas inerligt att vi slipper fler sådana i framtiden men ibland känns det som världen håller på att rasa samman. 

Jag har laddat upp med en hög med filmer & serier jag ska se under semestern vad sägs om hela Twin peaks, true detective 3, Fartblinda och Under ytan som jag håller på att se på svtplay riktigt bra. 

Jo lite planer har jag ändå på semestern det blir ju att göra sånt jag älskar att göra precis som en underbar semester ska innehålla.