20. jul, 2021

In hiding


Sommar morgon med kaffe och en bra deckare det gillar jag har börjat uppskatta tidiga morgnar när det är tyst och stilla. Håller på att läsa Gränslösa av Carolina Neurath fastna direkt i den verkar mycket lovande.

Snart börjar min semester med 3 veckor har jag då i år känns lite konstigt då det nog är den ende sommaren utan planer då. Det stör mig inte så mycket i och för sig mest beroende av pandemin som fortfarande råder även om vissa tros tro att det är över.

Jag har haft en lite jobbig period ett tag då sjukdomen gjort sig påmind, jobbigt när man befinner sig In hiding från saker och ting. Jag älskar frihet och värderar det väldigt mycket och har därför svårt att acceptera sjukdomen när den vill isolera mig. Jo jag vet att det är en linderlig sjukdom jag har som tur är och jag vet hur svårt det kan vara under sommaren för andra människor med psykisk ohälsa då.

Det är svårt att bryta när man är uppe i något så därför är det ju underbart att man har kompisar, som är förstående och hjälpsamma och jag har en underbar familj som ställer upp i alla lägen samt en fungerande hjälp av psykratin tack .

Jag tycker det är skrämmande dock att man ska ha rätt sjukdom för att få hjälp och hur svårt det kan vara inom sjukvården att få det det är så man skämms.